Mobiloperatör Vimla

Vimla är en fantastisk modern och billig mobiloperatör. Jag har själv använt Vimla de senaste fyra åren och är väldigt nöjd. Jag betalar inte en krona för abonnemanget idag. Här finns mycket pengar att spara!

Besök Vimla

Byt till en bra & billig mobiloperatör!

Jag och min sambo har använt Vimla under många år och vi är supernöjda. Vimla erbjuder en kanonbra tjänst till ett riktigt lågt pris. Det kan även blir gratis!

Deras billigaste paket involverar fria SMS & samtal, ingen bindningstid samt 3 GB surf per månad. Deras nät är stabilt, de använder telenors nät och jag har inte haft några problem.

När du gör bytet så kan du enkelt mata in ditt nuvarande telefonnummer så följer det med. Det går snabbt och Vimla sköter hela bytet automatiskt.

Vimla 🡕 har även en funktion som gör att du själv kan sänka kostnaden på ditt abonnemang. För varje person du rekryterar så får du nämligen 10 kr rabatt varje månad, detta gäller så länge personen fortfarande är kund hos Vimla.

Väljer du deras billigaste paket, som kostar 100 kr / månad, och rekryterar 5 personer, så sänker du din månadskostnad från 100 kr till 50 kr så länge dessa 5 personer fortfarande är kund hos Vimla.

Fördelar med Vimla

✅ Spara pengar med ett låg kostnad.

✅ Ingen bindningstid.

✅ Sänk din månadskostnad genom att rekrytera vänner och familj.

✅ Telenors nät

✅ Fria SMS & samtal

Nackdelar med Vimla

🟥 Sägs att det inte är lika bra nät som Telia, jag märker dock inga problem i Skåne.

Vimla hemsida Vimlas hemsida och abonnemang.

Sänk din mobilkostnad!

Betala inte onödigt mycket för ditt mobilabonnemang. Byt till Vimla och spara mängder av pengar! Om du önskar att använda Telias nät istället för Telenor, så kan du välja Hallon 🡕, du kan inte sänka kostnaden genom att bjuda in vänner, men de är lika billiga som Vimla i övrigt.

Vimla, en mycket prisvärd mobiloperatör som jag varmt rekommenderar.

Gå till Vimla