Fondmäklare SAVR

SAVR är ett relativt nytt bolag. De erbjuder sparande i fonder och har markandens lägsta förvaltningsavgifter. SAVR är perfekt för dig som vill investera i fonder. Samma fonder, upp till halva avgiften!

Besök SAVR

Låga fondavgifter

Fondrebellen SAVR erbjuder en unik lösning för att sänka förvaltningsavgiften på sina fonder. Investerar du i fonder så är SAVR ett fantastiskt val.

Hur kan SAVR erbjuda lägre avgift?

I normala fall så tar fondbolaget en förvaltningsavgift som ska täcka bl.a. administrativa kostnader. Utöver detta så ger även fondbolaget en provision till mäklarna som erbjuder fonden i sitt utbud till sina kunder.

SAVR har gjort så att de ger tillbaka hela provisionen till dig istället för att behålla den själv. Fyra gånger om året så får du dessa pengar in på ditt konto hos SAVR.

Men hur tjänar de pengar?

Jo, de har istället satt en fast plattformsavgift om 0,09%. Denna avgift ingår i den avgift som SAVR redovisar för varje fond.

Unik lösning som gynnar oss sparare

SAVR 🡕 har gjort en fin lösning som gynnar dig som sparare. Du kan enkelt söka i SAVR's fondutbud 🡕 och jämföra avgiften med den som din nuvarande mäklare har. Väldigt ofta är avgiften betydligt lägre hos SAVR.

Deras modell möjliggör att de kan erbjuda fonder som normalt sätt inte ger ut en provision till mellanhanden. Unikt och väldigt bra!

Fördelar med SAVR

✅ Upp till 50% lägre fondavgifter!

✅ Bra utbud av fonder, unikt utbud.

Nackdelar med SAVR

🟥 De är en fondmäklare, alltså inga aktier.

🟥 Sämre fondutbud än andra nätmäklare.

nordnet hemsida Så här ser hemsidan ut.

Investera i fonder på rätt sätt

Om du investerar i fonder så bör du åtminstone kolla upp SAVR 🡕, du kan söka på deras fondutbud och jämföra avgifterna med din nuvarande mäklares. Du kan spara många tusenlappar på att flytta ditt fondsparande till SAVR. Här kommer några exempel:

TIN Ny Teknik
Ordinarie avgift: 1,59%
SAVR: 1,03%

MS INVF US Growth A
Ordinarie avgift: 1,79%
SAVR: 1,18%

AMF Aktiefond Global
Ordinarie avgift: 0,44%
SAVR: 0,37%

Byt till SAVR och spara tusenlappar!

Registreringen är superenkel med hjälp av Bank ID.

Gå till SAVR