Nätmäklare Nordnet

Nordnet är den mäklare jag själv använder mest. Här finns min tillväxtportfölj och även mina investmentbolag parkerade. Nordnet erbjuder en robust och trevlig tjänst med några unika funktioner som gör att de sticker ut positivt.

Besök Nordnet

Min huvudmäklare!

Förutom en väldigt stabil och trevlig användarupplevelse så erbjuder Nordnet några unika funktioner som är mycket trevliga.

Du har säkert hört talas om Nordnet. Jag får ofta frågan vilken nätmäklare som är bäst, Nordnet eller Avanza? Jag har därför gjort en jämförelse mellan olika nätmäklare som du kan läsa.

Nordnet är den nätmäklare jag själv använder till min huvudportfölj. Jag valde Nordnet då deras courtage var mest förmånligt. Via medlemskap i ungaaktiesparare 🡕 så får man en väldigt låg courtageavgift och det var den avgörande faktorn. Nu är jag för gammal för ungaaktiesparare men har valt att fortsätta på Nordnet. Varför?

Nordnet 🡕 är helt enkelt en mycket bra nätmäklare. Även om min användarupplevelse egentligen är bättre hos Avanza så har Nordnet några fördelar.

🔥 Fördelar med Nordnet

✅ Väletablerade i hela Norden.

✅ Gratis courtage upp till 80 000 kr kapital.

✅ Mycket brett utbud av aktier och fonder.

✅ Bra användarupplevelse.

✅ Förmånligt courtage för unga aktiesparare.

✅ Tjänsten Shareville, socialt nätverk för börsen.

🧊 Nackdelar med Nordnet

🟥 Endast online, inga fysiska bankkontor.

🟥 Kan ej ha vanligt lönekonto där.

nordnet hemsida Så här ser hemsidan ut.

Tre minuter och helt gratis!

Registrera dig superenkelt med hjälp av Bank ID, det tar mindre än tre minuter och är såklart helt gratis. Det är sedan busenkelt att föra över pengar med exempelvis swish och redan samma dag handla din första fond eller aktie. Läs mer om hur du kommer igång och börjar investera.

Skjut inte upp det, kom igång redan idag!

Gå till Nordnet