Prisjämförelse Elskling

Elskling är en prisjämförelsetjänst där du väldigt snabbt och enkelt kan jämföra elpriser från Sveriges 150 elhandelsbolag. Se till att du alltid har ett avtal som är bäst för dig. Du bör göra en ny jämförelse varje år!

Besök Elskling

Se över och byt ditt elavtal!

Utbudet idag är enormt, sedan 1996, efter avregleringen av den svenska elmarknaden har det tillkommit väldigt många nya elhandelsbolag.

Konkurrensen är hög och pris, avtalsvilkor, kundnöjdhet och miljöpåverkan varierar kraftigt!

Sedan avregleringen har du friheten att själv välja, men detta är ofta svårt och därför underlättar en tjänst som elskling enormt.

Du kan helt gratis göra en jämförelse 🡕 och hitta ett elavtal som passar just dig. Elskling kommer även sköta bytet av elavtal automatiskt, de ansvarar för hela bytesprocessen när du gjort ditt val.

Gå in på elskling och gör en jämförelse kostnadsfritt, mata in ditt postnummer och välj sedan dina preferenser. Du får då en jämförande lista över elhandelsbolag där du enkelt kan hitta ett bättre elavtal och byta med ett knapptryck.

Fördelar med Elskling

✅ Med hjälp av deras jämförelseverktyg kan du snabbt och enkelt få ett bättre elavtal.

Nackdelar med Elskling

🟥 Ingen.

elskling hemsida Elsklings startsida, väldigt enkel och snabb.

Se över ditt elavtal årligen

På grund av den höga konkurrensen så gynnas vi konsumenter, vill du spara en hel del pengar så bör du genomföra en ny jämförelse varje år. Vid ett byte binder man sig ofta ett år och när den tiden löpt ut så är det fritt att söka och byta till en ny elkampanj, detta kan du göra år efter år och spara tusenlappar.

Jämför redan nu, helt kostnadsfritt.

Gå till Elskling