Nätmäklare Avanza

Avanza är den nätmäklare som jag brukar rekommendera för den som vill börja investera. De har en överlägsen användarupplevelse, god transparens och en mycket välfungerande hemsida och mobilapp.

Besök Avanza

Favoritmäklaren!

Årets bank 2018 och 2019 samt spararnas favoritmäklare tio år i följd!

Avanza har utsätts till spararnas favoritmäklare tio år i följd enligt SKI! Avanza är även utsedd till årets bank 2018 och 2019 av Privata Affärer. ⭐

Detta är min personliga favoritmäklare av den enkla anledningen att allt funderar så bra och enkelt. Avanza förstår vad deras kunder vill ha, en bank som försöker hålla nere på avgifterna, har god transparens och fokuserar på användarvänlighet genom sin fantastiska plattform på nätet som webbsida och mobilapp.

Jag har själv två av mina fyra portföljer hos Avanza, nämligen barnportföljen och utdelning mix. Anledningen till att jag har kvar de andra två portföljerna hos Nordnet är på grund av tjänsten Shareville, där du väldigt enkelt kan följa mina portföljer och utvecklingen.

🔥 Fördelar med Avanza

✅ Väletablerade. Fler än 1 000 000 kunder.

✅ Gratis courtage upp till 50 000 kr kapital.

✅ Sveriges nöjdaste sparare tio år i rad.

✅ Mycket brett utbud av aktier och fonder.

✅ En användarupplevelse i världsklass.

🧊 Nackdelar med Avanza

🟥 Endast online, inga fysiska bankkontor.

🟥 Kan ej ha vanligt lönekonto där.

Courtage
Det din bank eller mäklarfirma tar i avgift för att utföra en affär åt dig. Vissa speciella värdepapper kan vara courtagefria, men då tjänar banken istället på spreaden (skillnaden mellan köp- och säljkurs).
avanzabank hemsida Så här ser hemsidan ut.

Tre minuter och helt gratis!

Registrera dig superenkelt med hjälp av Bank ID, det tar mindre än tre minuter och är såklart helt gratis. Det är sedan busenkelt att föra över pengar med exempelvis swish och redan samma dag handla din första fond eller aktie. Läs mer om hur du kommer igång och börjar investera.

Skjut inte upp det, kom igång redan idag!

Gå till Avanza