Denniz Zandelin Finansdoktorn avatar

Vill du bli finansiellt framgångsrik?

Då har du hittat rätt! Jag driver Finansdoktorn med målet att få fler intresserade av – och mer kunskap om privatekonomi och investeringar. Du får de verktyg som behövs för att själv bli ekonomiskt framgångsrik. Välkommen!

Vem är jag?

Jag heter Denniz Zandelin och är 35år. En tvåbarnspappa som bor i vackra Skåne och arbetar som legitimerad läkare. Mitt intresse för data, statistik och analys är något som alltid existerat.

Jag började på allvar intressera mig för privatekonomi och investeringar ganska nyligen, år 2017 – detta efter att ha snubblat in på en känd svensk ekonomiblogg. Där öppnades mina ögon för den fantastiska ränta-på-ränta effekten. Därefter började jag läsa böcker och fler bloggar. Jag tog kontakt med likasinnade vänner, även om de var få. Min aktivitet på sociala medier ökade, där fanns många som delade mitt intresse.

Sedan dess har jag raketstartat min investeringskarriär och tagit full kontroll över min privatekonomi.

Investerande läkare

Givetvis finns där enorma differenser mellan min yrkesroll som läkare jämfört med att investera, men där finns ett väldigt snarlikt fundamentalt tankesätt, nämligen att samla in data, bearbeta informationen genom att sortera bort oväsentlig information från betydelsefull dito, se likheter, mönster och samband, och därefter göra en helhetsbedömning som resulterar i ett beslut.

Som läkare är man även mycket van att arbeta med sannolikhetsbedömningar av olika slag, detta gör man hela tiden. Inom medicinen undviker vi superlativ som "aldrig", "alltid", "bästa" och "sämsta". Vi människor är alla olika och det finns alltid en mängd faktorer att ta hänsyn till för att det ska bli rätt. Samma princip gäller med investeringar, det finns inga perfekta lösningar för oss alla eller som alltid fungerar. Förhoppnings har jag med mig ett tänk som skapar fördelar.

Mitt mål

Mitt mål är att över tid skapa en förmögenhet som i sin tur leder till ekonomisk trygghet, men viktigast av allt – att äga min tid till hundra procent. För att lyckas med detta krävs en strategi, god disciplin, långsiktighet och god riskhantering. Detta är ett maraton och inte ett hundrameterslopp.

Finansdoktorn

Jag insåg snabbt att det fanns ett väldigt stort intresse för börsen här i Sverige, men kunskapen var begränsad. Det finns mängder med information online, för mycket. Det blir lätt rörigt – vilka källor ska man lita på? En oändlig djungel med information.

Finansdoktorn startades i januari 2019 med syftet att duka upp ett riktigt kvalitativt smörgåsbord av kunskap om ekonomi, men på ett mer attraktivt sätt. Att samla bra information på ett ställe. Att underlätta för dig och få fler intresserade av sin ekonomi och samtidigt stärka kunskapen hos de som redan är intresserade. Jag har under åren insett att detta med ekonomi och börsen kan uppleves väldigt komplicerat, men det behöver det inte vara.

Genom hemsidan och sociala medier, vill jag även dela min egen resa med dig. Jag vill sprida riktigt bra information och kunskap för att du själv ska få självförtroende och insikt, men även en spark i ändan, så att du själv tar klivet mot en stark privatekonomi.

Det finns redan mängder av fantastiska hemsidor och bloggar som behandlar liknande område. Jag kommer därför göra mitt yttersta för att skapa en plattform av högsta kvalité samt bjuda dig, läsaren på en så unik och fräsch upplevelse som möjligt.

Detta hjälper även mig själv att hålla "glöden vid liv", att motivera mig att fortsätta springa, att genomföra detta finansiella maraton!

Vad är dina mål?

Trivs du med ditt nuvarande arbete? Svara ärligt. Kanske vill du arbeta med något helt annat, något som kanske inte betalar lika bra, men som du verkligen brinner för. Kanske vill du umgås mer med familjen och dina vänner? Kanske vill du ut och resa, njuta av världens alla upplevelser betydligt mer frekvent? Detta är möjligt, låter inte det fantastiskt?

Det låter kanske som en bluff, men det finns inga hemligheter eller genvägar för att lyckas. Du behöver bara förstå några grundläggande principer för att komma på rätt spår, spåret mot ekonomisk framgång.

Det fantastiska är att det är fullt möjligt för de flesta av oss. Du behöver bara lite ekonomisk smarthet, att vårda din ekonomi och sätta dina pengar i arbete.

Kan du föreställa dig att dina pengar arbetar medans du, en varm sommardag, ligger i hängmattan och läser en härlig bok, medans du äter god mat ute med en nära vän eller ligger i solstolen, i ett vart land någonstans, med en iskall drink i handen?

Om du tycker detta låter intressant har du kommit rätt. Via Finansdoktorn så delar jag med mig av all kunskap jag samlat under åren. Allt från hur du på bästa sätt sköter din privatekonomi till hur du på ett sunt och hållbart vis investerar dina pengar så att de växer av sig själv. Då kan du ägna din tid, din dyrbara och ändliga tid, åt precis vad du vill.

Vill du lära dig mer?
Hoppa på mitt nyhetsbrev.

Kontakt

Mejla mig

Instagram

Twitter

Facebook