DOKUMENTEN ÄR UPPHOVSRÄTTSKYDDADE OCH ENDAST FÖR PRIVAT BRUK - SE VILLKOR HÄR

Hushållsekonomi - Total

NYHET

Ta kontroll över hela din privatekonomi!

En robust excelmall där du enkelt matar in din finansiella data. Du kan använda dokumentet upp till fem år. På inställningar och under kategorier kan du skräddarsy dokumentet så det passar just dig. Välj själv hur pass detaljerat du vill bokföra. Denna excelmall för din privatekonomi ger dig en väldigt attraktiv och enkel översikt över din personliga totalekonomi. Den inkluderar en dashboard, rapporter samt en historisk översikt.

Att ta kontroll över din ekonomi är det första och även det viktigaste steget för en hälsosam privatekonomi. Se villkor här.

+
+
+
+

Hushållsekonomi - Solo

En excelmall för din privatekonomi.

+
+
+
+

En simpel budget

Var tar dina pengar vägen!?

Att göra en budget för din privatekonomi är ofta underskattat. Med en budget så får du en tydlig överblick över dina inkomster och utgifter. Du kan då relativt enkelt upptäcka områden där du spenderar för mycket pengar, vilket möjligör justeringar som kan bidra till en förbättrad privatekonomi för dig. Genom att även portionera upp ditt sparande och vara konsekvent med detta, och med "spara till dig först"-principen, så kommer ditt sparande garanterat att bli framgångsrikt!

+
+
+
+