Annonspolicy.

Finansdoktorn drivs helt på min egna fritid. Jag försöker alltid hålla högsta kvalité på innehåll och allt ska vara tillgängligt gratis för dig att ta del av.

På hemsidan så finns det annonslänkar. När du använder en sådan länk så får jag ibland en liten provision från ett annonsnätverk. Det blir aldrig någon merkostnad för dig. De annonslänkar jag använder mig av står jag till hundra procent bakom. Det är tjänster och företag som jag tycker om, som jag själv antingen använder dagligen, eller har erfarenhet av och kan med rak rygg stå för.

Förhoppningsvis kan detta skapa en win-win-win situation för dig, mig och bolaget. Att få en viss ersättning för denna fantastiska hobby, vore underbart och blir denna provision tillräckligt stor, så kan det frigöra mer tid för mig att vidare förbättra och utveckla finansdoktorn. Du får kvalitativa råd och en plattform som förhoppningsvis kan inspirera, motivera och ta dina privatekonomiska kunskaper till en ny nivå!

Kvalitén är viktigast

Det är viktigt för mig att poängtera att innehållet på finansdoktorn ska vara av högsta klass och det är du som läsare som prioriteras. Produkterna jag länkar till är produkter som jag rekommenderar och helt och hållet står bakom. Det är alltid enbart jag själv som bestämmer om allt innehåll på sidan, ingen annan part har kontroll över innehållet.

När jag använder mig av en annonslänk så markerar jag tydligt att det just är en sådan. Det beror lite på vad det är för typ av länk, men är det i ett stycke så skriver jag (annonslänk) efteråt, är det en knapp, så skriver jag antingen direkt under knappen, eller högst upp på sidan och informerar om detta.

Några av mina annonslänkar

Avanza - Avanza och Nordnet tycker jag är de bästa nätmäklarna för investeringar i aktier och fonder. Jag får provision per ny kund när de registrerar sig.
Vimla - Enligt mig den mest prisvärda mobiloperatören. Använder jag själv. Här får jag ersättning när en kund tecknar ett abonnemang.
SAVR - En En fondmäklare som har väldigt låga priser på många fonder. En kanonval för dig som vill investera i fonder till ett riktigt bra pris.
Microsoft - Jag använder Office 365 dagligen. Via datorn, mobilen och jag når det även via arbetet. Hela officepaketet plus 1 TB cloudlagring till ett riktigt bra pris! Särskilt om man tecknar versionen där det ingår 6 användare. Provision per försäljning.

Vill du börja med annonslänkar?

Då rekommenderar jag adrecord. Det är gratis att skapa konto och du kan direkt ansöka om partnerskap med alla deras företagspartners. Exempelvis:

Avanza, Babybjörn, Bluebox, Coolstuff, Flyghjälp, Godisboxen, HittaMäklare, Kortio, Nexttory, STIGA och hundratals fler bolag.

Har du frågor? Ta kontakt!

Mejla mig

Instagram

Twitter

Facebook